VÜCUT GELİŞTİRME, FİTNESS VE BÜTÜN SPOR BIRANŞLARINDA,
YUMURTA PROTEİNİ ALMAK İÇİN, YUMURTA YEMEKDEN BIKDIM, PİŞİRMESİ BİR DERT,SOYMASI BİR DERT, YEMESİ BİR DERT DİYENLER İÇİN %100 DOĞAL BİREBİR YUMURTA AKI TOZU.
İSTER MEYVE SUYUYLA İÇİN, İSTER PROTEİN TOZUNUZA İLAVE EDİN.
SADECE (50 GR) YUMURTA AKI TOZUNDA 13 ADET YUMURTA AKI VARDIR.
1 KG YUMURTA AKI TOZUNDA İSE 255 İLE 265 ADET ARASI YUMURTA AKI VARDIR.
BUGÜN 265 ADET YMURTA AKINI NORMAL YUMURTADAN ALMAYA KALKSANIZ ENAZ 70 TL ÖDERSİNİZ.
OYSA 1 KG YUMURTA AKI TOZUNU TAM YARI FİYATINA ALIP ZAHMETSİZCE KULLANABİLİRSİNİZ.
YUMURTA BEYAZI YEMEK HİÇ BUKADAR KOLAY VE ZAHMETSİZ OLMAMIŞTI.
UNUTMAYINKİ DÜNYADA EN DEĞERLİ BESİN KAYNAĞI ANNE SÜTÜDÜR 2. SIRADA YUMURTA GELİR,YUMURTANIN İÇERİSİNDE OLAN PROTEİN VE BESİNLERİ HİÇBİR GIDADAN ALAMAZSINIZ.
ÖZELLİKLE VÜCUT GELİŞTİRME VE FİTNESS SPORUYLA UĞRAŞANLAR YUMURTA AKININ KAS YAPIMINDA NEKADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİRLER.
YAPILIŞ ÖZETİ
Yumurta tozu tercihe bağlı olarak kabuklu yumurtanın hijyenik özel otomatik kırma makinesinde kırılarak, sarısı ve akının ayrıldıktan sonra,filtre ve pastörize edilir, sonrasında püskürtücü kurutucularla kurutma işlemine tabi tutularak elde edilen toz üründür. Yumurta tozu depolama ve avantajı ve en az 24 aylık raf ömrü ile avantaj sağlamaktadır. Yumurta tozu belirli oranlarda su ile sulandırılarak, kullanıma hazır sıvı yumurta elde edilmektedir.
Kullanım Şekli ve Miktarı
1 kilogram Lick yumurta akı tozu 7 litre su ile karıştırılır. Elde edilen 8 litrelik sıvı karışım 255-265 adet yumurtadan elde edilen yumurtanın akına eşdeğerdir.
Vücut geliştirme ve fitness'de kullanım şekli
yumurta akı tozunu direk toz olarak Tercihe göre,isterseniz kullandığınız protein tozuna ilave edin, isterseniz süt,meyve suyu,su, (light) yoğurda karıştırılarak kullanabilirsiniz, 2 dolu yemek kaşığı (30gr) yumurta akı tozunda ortalama 7 yumurta akı vardır.
Saklama Koşulları ve Süresi
Serin ve kuru ortamda muhafaza edilmesi önerilmektedir. Oda sıcaklığında muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Uygun koşullarda muhafaza edildiği taktirde, üretim tarihinden itibaren 24 ay tazeliğini korur.
Ürün: %100 Yumurta Akı Tozu
Ambalaj: 1 kg
Menşei: Türkiye
Fiziksel Yapısı: Toz
Raf Ömrü: 24 ay (Serin ve kuru ortamda saklamak koşuluyla) s.k tarihi: 29/11/2013
Kimyasal/Fiziksel Özellikler:
Nem: %8 (maksimum)
pH: 6.5 - 8.5
Protein: %78 (minimum)
Yağ: %1.2 (maksimum)
Katkı Maddesi: Bulunmuyor
tarım ve köyişleri bakanlığının,15/05/2007 tarih ve 10-04911-00019-0 sayılı izni ile üretilmiştir.